mandag 29. oktober 2007

Loppis og gamle bilder

Yngste sønnen vår på 12 hadde vært på loppis på skolen.Han kom hjem med denne skjønne vasen til ho mor.


Pris kr. 2,- Ikke rart han var kjempefornøyd. Det ble forøvrig jeg også :0)


Har funnet frem noen gamle bilder jeg hadde liggende.
De har nå kommetopp på veggen

Huset på dette bilde forestille det huset min mann bodde i da han var liten.
I dag er det en klesforretning (Landro) og desverre er de
gamle vinduene skiftet ut med panoramavinduer.
Dette bilde er av samme kunstner som det andre. Liker det bare mer og mer. Har derfor hengt det opp i spisestua. Rammen er ikke helt fin alle steder, men er litt usikker på om jeg vil skifte den ut. Synes på en måte at den har litt sjarm med sin slitasje. Begge bildene har tilhørt min svigerfar,og da jeg fikk dem synes jeg ikke noe om dem. Nå derimot er jeg veldig takknemlig for at det ble akkurat oss som har dem.Dette fatet fant jeg i boden da jeg ryddet. Skal nå få lov å komme frem i dagens lys.

Må til slutt takke alle dem som legger igjen kommentarer hos meg.

Setter veldig pris på det.
13 kommentarer:

elin1976 sa...

Jeg har fatt med meg det med far din men jeg visste ikke at han var blitt så bra. Så flott! Kommer resten av gjengen fra din side også da eller?
Ja, jeg måtte jo spør når du har satt i gang en sånn utfordring. he he.
Fine bilde og vaser fra loppis. Å Azalea er en favoritt.
Nå skal jeg sette igjan å male her i heimen. Loppefundene mine:O)

Emmeline sa...

Jeg må bare si at jeg er skikkelig imponert over sønnens loppefunn: Han vet jo hva som er et godt kjøp jo?? Fantastisk! Mine unger kommer hjem med puslespill uten brikker og rattakebrett uten ratt osv. Det er sjelden noen røverkjøp der i gården, der pøses pengene ut på skrot og elendighet. Så du er jammen heldig for vasen var superfin.
Bildene du har funnet frem var også skjønne og nostalgiske. Så koselig å arve bilder fra svigerfar. Har får de på en måte en ekstra verdi fordi de bærer med seg en historie. Bra at fatet har kommet frem i lyset også. Du må ha en fin dag når du leser dette. Takk for titten ( selv om jeg fremdeles syns at bildene dine er veldig små??) Kan du ikke prøve en større oppløsning når du laster de ned?? Nesten synd at så pene bilder blir så små!!

Karna sa...

Så snill gutt du har som handler for mammaen sin, bare fortsett slik sier jeg....he,he...

Nå må jeg spørre deg om maleriet er fra Flekkefjord?? Var der i sommer og da la jeg merke til butikken som het Landro, for det er et stedsnavn fra der jeg bor. Snakket med en dame som hadde jobbet der i 30 år, og nå var begynt i en ny butikk siden denne var nedlagt, og hun kunne fortelle at han var fra Sotra....

MODERN COUNTRY sa...

Dine ord satte virkelig spor Helene. Takk så mye for din varme omtanke, ditt besøk og for at du bryr deg. Godt å vite at det finnes så gode mennesker der ute.

Varm hilsen Aina

elin1976 sa...

Det er for innviterte men de har nok plass til en til.
Kan ikke du ta turen til Moi på fredag?
Så skal jeg sende en melding til Tone og gi beskjed om at du kommer? Kl. 19.00 Så treffer jeg og Marit deg der?

elin1976 sa...

Da sender jeg en melding:O)

elin1976 sa...

Nå ble deet masse mas fra meg. Men det var helt greit for Tone:O)

Lene sa...

Hei, Helene - og tusen takk for innlegg. Hehe - skjønner at man blir hekta, ja. Har vært innom og snoka både her og der tidligere, men tror ikke jeg har vært innom bloggen din før. Ser kjempekoselig ut, så jeg linker deg, og kommer innom senere. Står på hodet i malingsbøtta her nå. Og, ja - det blir fiint (legger inn bilder etterhvert). Hei så lenge :)

Kreoline sa...

For en snill sønn som tenker på moren sin, nydelig vase, jeg elsker disse små glassvasene, har samlet en stund og har en del, vet nesten ikke hvor jeg skal plassere dem lenger, blir litt besatt når jeg først begynner å samle på ting, men nå har jeg bestemt meg for at det er nok, ha,ha, gjenstår å se.

elin1976 sa...

Har sendt deg en mail. Kan du sende tlf nr. ditt på sms til meeg?

Lovise sa...

Herlig med små gutter som kommer med presang til mamma!!!
Det er noe man aldri glemmer, og savner litt når de er blitt store.....

Berit T sa...

For en flott gave du fikk. Han har sans for det fine han. Slike små vaser er så kjekke om våren når blomstene titter opp.
Skikkelig koselig her hos deg.
Har linket deg om det er greitt?
Ha en fin kveld.

Emmeline sa...

Heisann.
Stikker innom for å ønske deg GOD HELG! Håper dere har hatt det bra i dag på turen til butikken?? For det var i dag var det ikke?? Håper det kommer et innlegg i løpet av helgen!