tirsdag 16. oktober 2007

Lite nytt

Det skjer ikke så mye her akkurat nå, men tok noen bilder fra stuen i kveld
Det meste kommer fra Mosters Hus, med untak av lykten som jeg fikk i gave fra Mollys Heaven.
Tusen takk Lilly :-)

Denne potten kjøpte jeg på Mosters Hus, syns den er så flott med roser oppi.
Lysene på bildet under kommer også fra samme butikk.

Har begynt å like blomstrende planter. Før forband jeg dette med gamle damer. Kanskje en liten tankevekker (uff..) Uansett Hortensia er en vakker plante.

12 kommentarer:

Grip dagen sa...

Denne butikken Mosters hus er jeg så spent på. Må se om jeg ikke får meg en Lyngdal-tur snart...

Fint speil på veggen i stua (har helt maken selv...He, he.)

Jeg kaller hobbykroken min for fabrikken. Og slik ser du ut også. Her går maskinen nesten varm.
Har fått spørsmål om å sy nisser for å selge i Veslehuset, så nå ser jeg rødt her.. (Du tok den??)

Ha en fortsatt fin dag.
Marit

Gunhild sa...

Ja når du nevner det med blomster, så husker jo jeg hvor populære sånne pelargonier var da jeg vokste opp. De forbandt jeg med gamle damer. Jeg ser jo at de er kjempepopulære nå, men jeg klarer ikke å se det store i de enda. Liker slyngpelargonia, men ikke de andre. Er heller ikke så glad i begonia. Min yndlingsstueplante har lenge vært hvite krysantemum. Ser jo at du også er sørlending. Ikke så mange av oss som har interiørblogg, tror jeg.

Den gode feen sa...

Kjære Helene.
Eg har akkurat kome heim frå tur til posten. Beklagar at eg ikkje fekk sendt pakken før i dag, men eg har måtta vere innandørs med sjuke barn dei siste dagane. Nå skin sola, det er helg, og me er friske JUHU: Håpar pakken kjem i morgon, og at du blir fornøgd. Klem frå Linda

PS! Du bør åpne for at alle skal kunne kommentere i bloggen, kun dei med blogspotblogg får kommentere nå. Derfor den rare linken til min blogg ;)

Tilonino sa...

Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min. Å så mange flotte hummere. Vi prøver her også men har ikke vært heldige til denne tid. Men kanskje en annen dag. Fine bilder du viser. Ha en fin helg:)

Emmeline sa...

Heisann og hoppsann. SÅÅ fine ting du har fått deg fra Mosters Hus. Det er en av mine favoritt butikker. Hun har litt annet enn mange andre har, skjønne varer og prisene er det slett ikke noe å si på ( selv om det selvfølgelig blir dyrt hvis man slår seg alt for mye løs...det pleier jo jeg å gjøre!) Mosters Hus hadde noen lekre putetrekk i sommer, de var kjempebillige og jeg angrer på at jeg ikke kjøpte flere-men heldigvis så er jeg jo i nærheten innimellom så anledningen byr seg nok igjen!
Kjenner igjen det med bestemorsblomster som plutselig fremstår som det fineste man vet, hehe! Tror vi er flere som har opplevd akkurat det!!
Må si meg enig med feen, anbefaler deg å åpne bloggen for ALLE ikke bare blogspot folk-da får du kontakt med enda flere bloggere og de får anledning til å kommentere her på din koselige blogg. Du må ha en deilig helg!Klem

Anonym sa...

synes de krukkene var nydelige og blomstene vakre:) Ha en flott helg:) Thea

Anonym sa...

Hei, og takk for hyggelig hilsen. I dag er alt SÅ meget bedre! Så flotte ting du har, ble helt satt ut, jeg :-) Kjenner meg igjen i det med blomstene, jeg aner tendensen hos meg selv, og. Ha en flott helg, vi snakkes!

Anonym sa...

Hei igjen. Kjempekjekt at du likte posen! Toilestoffet er kjøpt i USA. Her i Norge har eg berre funne Toilestoff hos Laura Ashley. Har også bestilt stoff frå Sandersson i England. Klem Linda

elin1976 sa...

Hei på deg.
Skal til Lyngdal en tur fort som svint!!! Her er det sing fra morgen til kveld bokstavelig talt. På jobben tar jeg med det jeg har sydd og stapper i vei.
Så fort jeg kommer hjem er det montere og kle på. Så her går det unna. Går det bra på F da? Hummeren smakte godt? Nå skal jeg sitte moed foten høyt og stappe litt til nyhetenen. Ha en fin kveld:O)

Emmeline sa...

Hei Helene.
Jo ordene som jeg bestilte fra Wallwords har jeg komponert selv.
Dersom du lager tekst og legger inn på "customers choice" får du opp hvilken pris det vil komme på,
det er ikke vanskelig!
Jeg satt meg ned med en inch-cm kalkulator ( hentet på nett) og prøvde meg frem i ulike farger og skriftvarianter!
Man må jo ha et klart hode og være litt konsentrert for å få et godt resultat. Det ene skrift forslaget ble litt større enn jeg hadde trodd, da det kom i postkassen her hjemme ( det tok kun en uke)-men jeg håper det blir bra likevel!
Lykke til hvis du skal prøve deg du også... Ha en fin kveld!

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Så masse koselig å se i din blogg:) De lysene dine med trykk på var virkelig flotte!
Ønsker deg en fin kveld! (ups..det har jo blitt nesten natt..)
Klem fra chatrine

ChatrinesLiving sa...

Å du, hortensia er den vakreste blomt som finns!:) helt nydelig!!