lørdag 13. oktober 2007

Hummerfiske

Her i huset er det tradisjon at mannen og minstemann driver med hummerfiske på høsten i hver en ledig stund. Siden mannen i huset jobber turnus 14/14, så blir det litt begrenset fiske, men desto gøyer når de kan ut på sjøen.
De fikk lagt ut teinene på mandag, og kom stolte og krye hjem i går med denne fangsten, så i kveld blir det fest!
En av hummerne var knallblå på fargen, og blir vistnok av fiskere kalt "blåmann"
Størrelsen på et par av dem var jo også ganske så "voksen", så det blir iallefall nok mat til oss

2,6 kg og 2,1 kg

Så nå er det bare å kalle på den burkakledde hushjelpen og sette henne i gang med husvasken slik at alt blir klart før gjestene kommer

GOD HELG!!!!

3 kommentarer:

Emmeline sa...

DU VERDEN. Det er lite hummer å hente her jeg bor... Så deilig. Du må bare kose deg med denne luksus maten, og la hushjelpen gjøre sitt!! Ikke finne på å sette i gang med noe selv, bare NYYYT helgen! Klem

Anita sa...

Wow! Det var litt av en fangst!
Velbekomme!

elin1976 sa...

Godt at det har kommet burka hushjelper til F også. Alle hus stander med respekt for seg selv bør ha en burka kledd hushjelp etter min mening. Jeg har anskaffet med to nå i spania. Akkurat nå ligger de veeeeeeeeldig i dvale med kuldesjokk og litt sånn reise hode men det kommer seg nok etter hvert som de finner for godt å vaske på klær og sure sokker. he he.
Her skal dagen gå med i å få på plass klær og ikke minst rydde etter at alle koffertene er tømt midt på stuegulvet. Har hatt tanteungen, mannen og guttungen boende her med hunden så det var ryddig når vi kom men ikke etter at jeg hadde vært her hjemme etter en halvtime. (måtte jo finne frem alle gavene vi hadde kjøpt til dem....å vise henne hva jeg hadde kjøpt)Du får ha en fin dag og tenk på meg når du sitter der med hummer, brød og majones. Klem fra Elin:O)