fredag 5. oktober 2007

Helg igjen

Torsdag var en hektisk dag. Var i Kristiansand med to sønner og et tantebarn for at datteren vår skulle klippe oss. (Hun jobber på Nikita på Sørlandssenteret)Fant ut at jeg ville bli klippet sist for da kunne jeg shoppe mens hun klippet de andre
Der er det jo litt mer utvalg enn i ei lita sørlandsbygd, så det er viktig å få med seg det som er av ting og tang

Denne lampen fant jeg på Pytt i Panne. Skal ha den på kjøkkene

Blomsterpottene fant jeg på Plantasjen.
Også de fant veien til kjøkkenet.
Siden jeg elsker roser måtte jeg ha med hjem noen buketter av dem...


Tildaen fra Elin trives på badet mitt, som

forøvrig trengte nye gardiner, så det ble liftgardiner fra Kid.

Passet greit i fargen hos meg.


Denne gamle vekten fikk jeg for noen år siden av min svigerfar. Han hadde tenk å hive den, men så var jeg så heldig å få den. Synes det er litt koselig fordi min manns oldefar brukte denne til å veie osten på i butikken han drev. Har blitt fortalt at på den tiden hadde han enerett til å selge ost i Flekkefjord
Nå har Tilda fått plass på vekten
Ønsker dere alle en kjemefin helg!!!
10 kommentarer:

Ellie sa...

Ja, det er jammen kjekt med litt shopping av og til! Moro med litt nytt til hjemmet. Skulle nok ha funnet fram lavendelvasken, jeg også, men nå blir det håndarbeid eller lesing i stedet. Ha en fortsatt god kveld!

elin1976 sa...

Ja den lysekronen var slettes ikke dum, Helene. Jeg ønsker meg slik til å ha over kjøkkenbordet men frem til jeg finner den rette må nok IKEA lampen gjøre den nytten.
Høres ut som dere har hatt en skikkelig koseli dag. Sørlandssenteret er jo ikke dumt. Det er flere år siden jeg var der så det kunne vært en ide å prøve noe annet enn kvadrat for en gangs skyld.
Ha en flott lørdag. Klem fra Elin:O)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hei Helene!
Takk for alle de hyggelige kommentarene , nå gleder jeg meg masse til å treffe deg i butikken!

Sørlandssenteret ja, der har jeg jobbet i 11 år ", Så det kjenner jeg VELDIG ut og inn :))

Flott lampe du hadde funnet på Pytt og Panne også!

Og nydelige bilder fra hjemmet ditt .
Her går det virkelig unna om dagen , jeg har virkelig den beste jobben i hele verden:O)
Og jeg kan looove deg MASSE lekkert. Er sååå fornøyd .
Har pakket ut tre paller med varer fra House D -snadder sier jeg bare!

Du får bare titte innom om du ikke klarer vente , det er bare hyggelig!

Ha en herlig helg!
klem

Anna Lisa sa...

Tak for besøket i bloggen min. Så koselig du har det hos deg. Fine ting du fann på shopping i dag. Ha en trivelig kveld.Klem

Anonym sa...

ja, det begynte å ane meg...hehe, at du var du;) Ikke lett alltid å koble blogg og navn, og i nettbutikken går det unna i rasende fart, så da blir jeg også litt treg i oppfattelsen:)
Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Emmeline sa...

Så koselig å se bilder fra hjemmet ditt. Disse tildaene dine er jo supersøte, og de blomsterpottene dine passet jo perfekt. Jeg liker veldig godt blåfarger, så disse var helt i min smak.
Vekt med Tilda var en fin kombinasjon, det ser så koselig ut.
Ønsker deg en fin søndag.

@afjo72 sa...

Skal si du fikk shoppet en hel masse ja. :o)

Thilda ser ut til å trives i oldefars gamle vekt synes jeg. Artig med slike gamle klenodier!!

Ønsker deg en super dag! :o)

elin1976 sa...

Hei Helene.
Takk for den koselige hilsenen. Du jeg blir litt sånn matt av sånne mennesker som kommenterer på "andre" sine blogger på det viset. Jeg har liksom ikke bedt henne å komme inn å lese hva jeg skriver. Må bare le*oppgitt* Her har det jo tatt helt av på veslehuset. Har allerede mange bestillinger og det er såååå gøy. Så nå syr jeg snart i søvne:O)
Jeg sitter og traller og koser meg med maskinen og kan ikke bli mer lykkelig av å gjøre noe så hyggelig som dette.
Ha en flott dag i morgen. Så snakkes vi!
Klem fra Elin:O)

Emmeline sa...

Skjønner at Gave Alongen er nytt for mange bloggere. Det fungerer på den måten at vi får utdelt en hemmelig venn på epost.
Hvis jeg får deg som venn, så får du gjerne en annen -og en tredje får meg som venn.... Jeg forsøker så ( i hemmelighet) å bli så godt kjent med min hemmelige venn som mulig, og sender en gave( ca 100 kroner + porto) til min venn. Meningen er å finne noe som vil passe perfekt både til temaet og til den spesielle vennen. Etterhvert får vi alle gaver i posten, disse presenteres på bloggen -og ofte forsøker man å gjette hvem som har gitt gaven til deg...og tilslutt blir det offentliggjort hvem den hemmelige vennen er! Sånn omtrent er systemet.

Katarina lukket påmeldingen i forrige uke og hemmelig venn er akkurat delt ut. Det betyr ikke at du ikke kan være med i neste runde for det kommer jo stadig nye muligheter, det er Katarina http://katarinasverden.blogspot.comsom har tatt på seg ansvaret for denne alongen -og hvis du vil melde deg på til neste runde må du sende en epost til henne;)
Sjekk siden hennes der står epost adressen!
Gave alongen har også fått
en ny side. Den heter http://www.interiorgavealong.blogspot.com/
Lykke til, håper du får anledning til å være med i neste runde!!

Gavealong sa...

Hei! Ser din kommentar på gavealongen :-) og ser det flotte svaret fra emmeline. Send meg en mail på gavealong@hotmail.com med din bloggadresse + din adresse så kommer du med på neste runde :-) Klem fra Katarina