tirsdag 26. februar 2008

Kaoskontroll

Her hersker det fullstendig kaos
Sagespon og støv over det hele
Har så smått begynt og ventet på at Hilde Hummelvoll
skal ringe på døren og ta grep om kaoset mitt
Hadde vært deilig å få alt i orden sånn ved et trylleslag

Men ting tar tid, så det er godt disse bildene ble tatt før kaoset

tok overhånd, for slik det er her nå egner det seg ikke i en interiørblog


Litt fremgang har det nå blitt.

Vegger er panelt, selv om jeg ikke er helt fornøyd med fargen.

(Får se om jeg maler om.)

Skapene er nå på plass.

Men myyye maling gjenstår. Både tak, gulv og lister.

Så må ny vask, kran og benkeplater monteres

Skal legge inn bilder av det senere :0)

10 kommentarer:

Karna sa...

Masse lykke til, er ikke noe kjekt når det står på, men desto kjekkere når alt er på plass....Nytter jo nesten ikke å vaske og rydde når en holder på heller.

Er ikke vanskelig å trekke om, bruk bare det gamle stoffet til mal!

Nette sa...

Hehe...skjønner at alt er et kaos akkurat nå, men det kommer til å bli SÅ verdt det! Gleder meg til å se resultatet, lykke til!

Marte sa...

Det skal bli spennende å se resultatet!!

Lykke til!
Kaos nå, men tenk så deilig når det er ferdig:)

Ha en fin tirsdag!

liven sa...

Uff ja....ikke noe kjekt å leve i kaos. Men tenk så kjekt det blir når det er ferdig:O)
Gleder meg til å se ferdig resultat!!

Emmeline sa...

Du kan iallefall ikke klage på de bildene som er på bloggen nå, for her var det jo KUN bilder av lekre ting.
Skjønner at kjøkkenjobben fører til Kaos--men etterpå blir det jo knallgøy. Skal bli spennende å se bilder:) Lykke til. Jeg følger deg med spenning!!

elin1976 sa...

Skal bli så spennende å se resultatet. Jeg ønsker meg også panel på veggene men da begynner mannen å snakke om å fore ut og diverse andre sperr osv. Så da kapitulerer jeg helt. Gleder til dere blir ferdige både for jeg er nyskjerring på hvordan det ser ut men også for jeg vet hvordan det er å leve i et helvets rotehus men støv og dritt over hele linja. Ikke noe særlig. Av en eller merkelig grunn blir liksom alle rommene enten man vil eller ikke involvert i opp pussingen. Noen stoler her, et kjøkkenbord der, kniver og gaffler på stuebordet osv.
Gleder meg til fredag. Send en sms når du nærmer deg:O)

Tonje sa...

Ja desverre er det en bakdel når man pusser opp,men det blir jo så flott når man blir ferdig...jeg gleder meg til å se resultatet...det blir nok kjempe flott når det er ferdig=)

En ekstra takk for din koslige kommentar på bloggen min=)

Kreoline sa...

Hei Helene, det var lenge siden sist nå.Ikke så kjekt med kaos, men du og du så kjekt når det er ferdig. Nydelig vask du har kjøpt, en slik har jeg tenke meg å ha på vaskerommet, skulle så gjerne hat på kjøkkenet, men det er nokså nytt og ikke satt inn av meg, så det får nok vente noen år. Skjønner du skal til Krims og Krans på fredag, så kanskje vi treffes da.

My little footprints sa...

hahaha Nå må jeg le! Var det meg selv jeg leste om her???? hihi.. Det ser ut som om Jeg bor på en bygningsplass, en virkelig slagmark! Det er sagflis over alt! For Roy tenkte det var en god ide å ta saga inn i spisestua slik at han slapp å gå ned i kjelleren hver gang han skulle kappe noe! Så nå ser det ikke ut i måneskinn her! Og jeg lar det være sånn til han er ferdig!Forhåpentlig vis er det meste gjort i dag, så i kveld før jeg legger meg og om jeg får ånden over meg, så blir det husvask! Jeg håper iallefall han blir ferdig i dag, er ikke noe særlig å ha sagflis i hele huset! Så jeg forstår deg kjempgodt! Jeg gleder meg til å følge med videre og se hvordan det blir!!
Ønsker deg en herlig sagflisfri dag ;) hihi.. Klem fra Beth

Mita`s hjørne sa...

Den vasken og kranen er jo bare så nydelige da... hadde passet her også de... tør ikke nevne det for gubben en gang - men ny kran må vi ha, vår er tapet - så har jo et håp om en lignenede da... kan ikke si at jeg er direkte lei meg for det med kranen da...he,he...
Blir morro å se bilder når kaoset er over...

Ha en koselig uke...