onsdag 27. februar 2008

Et ørlite glimt

Her er en liten del av kjøkkenet.
Skapene er ikke ferdigmonterte,men panelen er på plass :0)

Gulvet er fortsatt den største utfordringen.

Har ennå ikke bestemt meg på hvordan det skal males,

så jeg sømfarer bloggene for tiden i håp om gode tips.


16 kommentarer:

Karna sa...

Så spennende, og det er jo sååå fint med malte gulv. Har sett mange fine malte gulv på nett, men det eneste jeg kommer på nå er på ifi.no

Marte sa...

Spennende med en lten "preview" ;)
Gleder meg til å se fortsettelsen!

Så bra at du får lagt inn kommentar hos meg nå, det ser ut til at det funker fint nå. Den forrige bloggen var også blogspot.. Så var ikke det det var noe galt med.

Ha en flott dag og lykke til videre:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Guri, tips om malte gulv har jeg ikke, skygger unna det,- med hund tassende rundt her ville ikke det holdt så lenge! Men synes det er vakkert. Gleder meg til å følge med her inne hos deg!
Klem

Ingrid sa...

Det ser ut til å bli skikkelig fint! Stående panel er så lunt og koselig. Lykke til videre med kjøkkenet og ha en fin dag! :)

My little footprints sa...

Åh.. spennende! Dette ser jo virkelig lovende ut! Kan dessverre ikke hjelpe deg med gulvmalingen! Men kanskje du skulle gå til en maleforhandler, de har alltids noen tips eller hefter å by på!
Klemmer fra Beth

liven sa...

Dette ser så spennende ut.....sluker alt som har med kjøkken å gjøre!! Og dette ser jo så fint ut!!
Ha en fin dag:)

Anita sa...

Såå spennende! Det som vi får se nå ser iallefall bra ut! Rom123 har også en hjemmeside! Vet ikke om den er noe bra, men....
Ha en god uke videre!

elin1976 sa...

Ser bra ut Helene. Jeg gleder meg til vi kommer å drikker kaffe på det nye kjøkkenet ditt. he he
Ruter vennen, ruter. Har fått så sansen for vinyl eller linolium. Sånne gammeldagse sjakkruter i sort og hvitt!!! Det skal nemlig jeg ha i noen rom i huset:O)

MODERN COUNTRY sa...

Så fine fronter Helene! Dette blir sikkert kjempefint. Noe så deilig med et nytt kjøkken :) Her er det også kaos om dagen, huset står på hodet, og megleren kommer om ca.11/2 ukes tid, så det er ikke så mye som kan avbildes her heller. Vi får kanskje feie vekk og lage et lite "bloggehjørne" :)

Får håpe du får en produktiv og fin helg!
Klem fra Aina

Olstad sa...

Så spennende og så morsomt at du vil male gulvet. Der vi bodde før gjorde vi forøvrig noe som ble ganske fint vi lakket gulvet (var lakket fra før) med matt lakk med fargepigment(Hvit) Det ble veldig fint og var veldig renholdsvennlig. Det som er utfordringen er å få malebutikken til å blande nok hvitpigment i lakken og det er også viktig og røre lakken hele tiden mens man lakker så det ikke blir sjolder.

Gleder meg til å se hva dere bestemmer dere for vedrørende gulv. Vi har forøvrig malte hvite gulv her vi bor nå. Det krever mer vasking...

Anna Lisa sa...

Deilig med nytt kjøkken. Ser at du har kjøpt inn samme kjøkkenvask og blandebatteri som eg:) kjempe stilig:) Ønsker deg en riktig god helg. Klem

Lene sa...

Dette blir lekkert, Helene :) Jeg misunner dere ikke støvet og jobben - men tenk sååå deilig når dere er ferdige!

Ha ei riktig god helg, og goood fremgang :) Spent på resultatet :)

Emmeline sa...

Veldig fint kjøkken og malte gulv...
Ja det har jeg på hytten. jeg bestemte meg for å prøve hvitt på gulvet på et av soverommene etter at det hadde vært grått i lange tider. Det ble knallfint.

Jeg har planer om å male stuen også, men du vet; da må vi flytte ut så det er ikke så lett å få det til...Før eller siden skal vi nok få det til:)

Jeg har sendt deg en epost forresten; håper du får det til å fungere...Selvfølgelig deler jeg logoer med deg...Bare koselig det! Ha en fin lørdag:)

♥ H@rmoni ♥ sa...

Heisann!
Ser ut til du har valgt samme panel til veggene som vi har. Vurderte å ha tapet, men valget falt på panel i det rommet, og det har jo ulike farger og velge mellom. Gulvet blir sikkert fint når det blir ferdigmalt.
Ha en fin helg!
:O)

Lovise sa...

Så spennende å se hva dette blir..... Du blir sikkert fornøyd når du er ferdig.
Gled deg til all kosen etterpå:)

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon