søndag 9. desember 2007

Så var julepynten på plass

I dag kom siste rest av julepynten på plass.
Har bare kost meg med pynting, dilling og dalling.


Nisser hører jo jula til og denne bor hos meg.Denne kransen laget jeg , som dere sikkert ser, i 1999.
Det var masse arbeid , så den hentes frem år etter år.


Denne lille krabaten har også fulgt meg i mange år.
Han svikter meg heller ikke
i år .


På den gamle vekta mi har jeg en nisse,som jeg fikk for mange år siden av farmor.Der har jeg også den gamle bestikkkassen fylt med julekuler.

Disse nissene har barna laget da de var små og gikk i barnehagen.

Hver og en av disse nissene er for meg et dyrbart minne.

11 kommentarer:

Lena sa...

Hei! Sånne nisser har jeg også..Fra barna altså..synes sånne kubbenisser er kjempesøte, og de står hos meg på peiskanten hvert år! Ellers hadde du pyntet med masse fint:)

Berit T sa...

Så koselig det var her, veldig fin kombinasjonen med antikviteter.
Det er kjekt med disse tingene som vi tar fram år etter år og som har en historie.
Kos deg videre.

Anita sa...

Jeg har også masse nisser, med affeksjonsverdi! De er fra jeg var liten, selvlagde! De får stå litt for seg selv og jeg kaller de for skrekkkabinettet! Kanskje ikke liek fine alle sammen, men....

Klem Anita

Lene sa...

Så koselig julestemning hos deg. Utrolig fint å kombinere gamle ting med nytt som kommer til for hvert år og får sin egen plass og betydning. Og spesielt moro med dekorasjoner en har lagt sjela si i og laget selv :)

Jeg tror youtube snutten er Amerikansk. Men jeg må si at om dere har noen sånne innslag i bygda, så skulle jeg gjerne sett dem :) Utrolig fasinerende og morsomt. Tror bare jeg hade blitt en smule tullerusk om det blinket slik hos nærmeste nabo gjennom hele desember. Har sjeldne migreneanfall, men de få som kommer utløses gjerne av blinkende lys. Hehe, måtte gått med solbriller hele desember jeg, da ;)

Ha en finfin adventskveld i sør :)

Lene

Donnas Verden sa...

Hei så fint du har pyntet. Den gamle nissen du har arvet er samlerobjekt så ta godt vare på den. Den første nissen skvatt jeg litt av, så så ekte ut i ansiktet, he he.

Ha ei fin uke:)

elin1976 sa...

Hei Helene
Skal si du har pyntet. Skikkelig julestemning hjemme hos dere. Her er det levende lys og mase julestemning. Sitter her og nyter stillheten etter både familiemiddag og julekonsert nå i kveld.
Ønsker deg en fin mandag. Masse klemmer fra Elin:O)

silje-sin sa...

Så mye fin julepynt du har! Koselig å kombinere nytt,gammelt og hjemmelaget synes jeg! Ha en fortsatt flott adventstid:) klem

Emmeline sa...

Å hjelpemeg...Hos deg må jo ALL julepynten ha kommet frem nå skjønner jeg: SÅ koselige ting du har. Masse gøye nisser og en stilig krans som du har malt?? Har jeg rett? Er det hobbykeramikk som vi kalte det i gamle dager, den var i allefall kjempeflott.
Julen skal være historie og tradisjon. Ungene her følger veldig godt med på om mor flytter den hjemmelagede pynten til bakerst på treet..Huff: har noen julepyntsvin på skogen akkurat på det området ja! Kan lære litt av deg! Du har virkelig presentert pynten din på en koselig måte, veldig fint! Takk for alle dine koselige kommentarer hos meg, det er så koselig:)

Grip dagen sa...

Håper du får gjort unna alt du skal og får det gøy i Krisiansand!
Jeg tar meg en mini shopping nå ikveld. Skal i forening og kjører forbi et handlesenter på vei dit. Da nytter jeg sjansen og får strøket ut et par ting til på lista mi...
Bakinga gikk greitt idag. Nå har jeg en mann som kretser rundt byttet sitt, og venter på at de skal kjølne...
Ha en fin kveld videre.
Marit

Hilsen fra landet sa...

Oj... jeg har ikke kommet så langt som til pynting og dilling enda jeg da... gleder meg til jeg er ferdig med vaskefille!!
Fortsatt god adventstid til deg!

Anne-Berit sa...

Så mange fine nisser og fin julepynt det var hos deg.Så fint det var med alle nissene barna har laget samlet på et sted.Kjære ting som det følger gode minner med,er en uvurderlig skatt å ha.Klem fra meg:)