onsdag 5. desember 2007

Førjulstid

Tulipaner hører liksom julen til, men med litt fyring inne står de desverre ikke lenge før de henger med hodene. Jeg ble derfor veldig glad da jeg kom over disse som både er kunstige, men allikevell ser veldig ekte ut.
Det eneste jeg angret på er at jeg ikke kjøpte flere, så i morgen skal jeg ta meg en tur innom igjen hos Mosters Hus.
Der er det garantert mye som kan friste :0)

Amaryllus er et must til jul,
og nå har jeg endelig fått den endelig i hus.
Så da gjenstår det å se om den er hvit,
slik jeg håper på.

Levende lys gir god stemning nå i førjulstiden, og denne lysestaken har jeg ønsket meg lenge
Så den første gang hos Annas Rom men så var den utsolgt.
Ble derfor veldig glad da jeg nå kom over denne.


Litt pynt på kjøkkene har det også blitt.
Denne gamle fjøla henges frem hvert år, og hver gang tenker jeg at
til neste år må jeg se og få malt en nye
og bedre variant.
Dette har jeg tenkt nå i mange år,
men det blir vist aldri til at jeg får gjort det.


Synes motivet er så koselig.

Og til alle dere som lurer på om Tilda fremdeles befinner
seg på trappa mi, eller har blåst bort,kan jeg si at hun er her ennå.
Vi bor heldigvis ganske så i ly av vinden, så om kveldene har jeg
hatt fyr i telysene uten at vinden har blåst dem ut.
Får håpe at det varer :0)


8 kommentarer:

Emmeline sa...

Så koselig å se de fine tingene du har fått deg. De juletulipanene så virkelig ekte ut-- et supert kjøp syns jeg. Mosters Hus må du nesten ikke snakke om...gleder meg så enormt til jeg kommer på Sørlandet igjen og kan besøke denne koselige butikken, den er og blir en favoritt!! Du hadde laget en sånn flott oppsats med mose der med Amaryllisen, får håpe den er hvit--men den er jo flott i rød også, og det passer jo fint til dekorasjonen din faktisk!
Syns lysestaken var kjempekoselig og denne julegrøt plaketten er AKKURAT sånn den skal være... Hvorfor male en ny en?? Denne hadde akkurat passe med sjel og så har den din touch... tenk så glad du blir i denne når du er gammel og skjelver på hendene og barnebarnet kan få se hvor flink du engang var, hehehe. GOD PLAN!

Mita`s hjørne sa...

Så flotte tulipaner du har - kjekt med det som står evig - for de henger utrolig raskt med hodet...
Amaryllisen er jo juleblomsten - både røde og hvite, de er bare så nydelige...
Den malte fjøla de er jo kjempesøt, sånn som den er den...

Ha en koselig dag...

Sigurd Olav Silset sa...

Tulipaner er også min favoritt uansett årstid egentlig, de er så enkle og stilfulle, må ha de både i rødt og hvitt nå til jul! Likte så godt hvordan du hadde stelt til på trappa de. Jeg er redd kattene her på gården hadde ramponert hele sulamitten dersom jeg hadde noe sånt, så det får klare seg med en krans og ei lyslykt, men du verden så koselig det må være å komme på besøkl til dere da! Førsteinntrykket sier jo så mye!

elin1976 sa...

Tulipaner er det fineste jeg vet.....dine ser helt ekte ut. Har alltid tulipaner på bordet til jul men da slike mini som gror i en urne. Synes de er så søte. Skal så til Mosters hus( he he) Tror da at pengene får ben å gå på.
Her er det julestemning i heimen. Jeg å Mrit reiser til Krims og krans i dag for å handle. Har ikke brukt gavekortet som jeg fikk fra de enda. Ellers så skal helga gå med til baking, julekos og julegavehandel. Helt vanlig førjuls syssler i denne heimen. I går fikk jeg ordnet julekort så nå er de klare til å sendes ut. Ha ei super duper helg. Masse klemmer fra Elin:O)

Anita sa...

Så mange fine ting! Tulipanene så jo helt ekte ut! Jeg har fått to amarylliser,den ene er iallefall rød, det er ennå håp for den andre:o) Rødt er fitn det også da!!

Go fredagskveld!

Anne-Berit sa...

Så fint du har pynta ute,kjempekoselig.Det bildet du har på kjøkkenet var kjempefint,skikkelig jul med et sånt å se på.Ha ei fin helg:)

Hulda sa...

Så fine dekorasjoner du har laget, jeg er så glad i å lage til sånt selv også. Syns forresten at den speillysestaken din var nydelig! Kos deg i adventa!

MODERN COUNTRY sa...

Heisann Helene!

Ja da har Julen kommet her og :) Nydelige tulipaner!Jammen kjøpte jeg meg ikke tulipaner i går jeg og. Hvite da.. What else :)
Kos med friske blomster midt mellom alle dekorasjoner. Skal si du har fått skikkelig Julestemning hos deg. Og for et vakkert speil med lysestake fra Anniche!! Åh, det var vakkert..
OG du, fjøla er jo flott som den er. Kos det med gamle minner :))

Håper ellers at du har hatt fine dager og har kost deg i helgen !Varme hilsner fra regnfyllte Holland.

Klemmer fra Aina